Hopp til hovedinnhold
BankID logo

Identifisering og autentisering med BankID

Med identifisering fra BankID får bedriften din tilgang til den markedsledende metoden for sikker og enkel innlogging.

BankID brukes fra en mobil

I en stadig mer digitalisert verden blir behovet for effektive og sikre måter å håndtere digitale transaksjoner og innlogginger stadig større. Med flere digitale trusler og en økende bevissthet om datasikkerhet fra både myndigheter og forbrukere, blir kravene og behovet for sikker innlogging og autentisering større.

BankID er den fremste innloggingsløsningen i Norge, med over 4,4 millioner brukere. Identifisering fra oss er både sikkert og brukervennlig.

Sikkerhet og tillit i samme løsning

Med BankID får du og bedriften din økt sikkerhet og tillit i digitale transaksjoner og interaksjoner. Løsningen er utviklet for å beskytte både bedriften og kundene dine mot uønsket tilgang og mulige trusler. Ved å bruke BankID, kan du være trygg på at det er rett person som logger inn.

Fakta om BankID

4,4 millioner

brukere

840 millioner

transaksjoner per år

99%

utbredelse i markedet

Oppfyller kravene til sikkerhet

BankID identifisering oppfyller eIDAS-kravene for sikker identifikasjon og påloggingsløsninger. BankID med passord oppfyller kravene for tillitsnivå Høyt, mens BankID med biometri har sikkerhetsnivå Betydelig. Innlogging med biometri vil være sikkert nok i de fleste tilfeller, mens BankID med passord er sikkert nok til å signere avtaler, overføre større beløp, se sensitiv informasjon og så videre.

Kontakt våre partnere for å komme raskt i gang

Det er raskt og enkelt å få BankID på plass i dine kanaler. Våre partnere har lang erfaring med å implementere BankID for ulike bedrifter med forskjellige behov, slik at du ikke trenger å bruke tid på det tekniske.

BankID-partnere

Finn en forhandler av BankID som passer dine behov.

Se alle BankID-partnere

Direkte integrasjon uten partner

Hvis dere har tid og gode tech-ressurser lar det seg fint gjøre å implementere BankID selv.

  • Kom i gang og test (kan gjøres uten å tegne avtale).
  • Før lansering må dere ha en avtale om bruk av BankID, som dere får gjennom en forhandler.